Markus Stroopwafels11

Markthandel

Op iedere markt hoort een echte stroopwafelbakker thuis. Wij zijn gespecialiseerd in markthandel en zetten ons al jaren in voor de marktkoopman. Met onze heerlijke stroopwafels en een prachtig aangeklede kraam ben je op iedere markt welkom en weten klanten je te vinden.

Als stroopwafelbakker die zich aansluit bij Stroopwafelbakkerij Markus, profiteer je van de naamsbekendheid van de echte Markus stroopwafel, onze jarenlange ervaring, kennis en contacten. We leveren alle benodigdheden voor het bakken van verse stroopwafels, zoals bakapparatuur, stroop en speciaal door ons ontwikkeld marktdeeg.

Het marktdeeg is bestand tegen wisselende temperaturen en zorgt ervoor dat de wafel niet aan het bakijzer blijft kleven. Daarnaast leveren we reclame- en verpakkingsmateriaal en repareren we bakapparatuur tegen een kleine vergoeding.

Niet alleen het kwaliteitsproduct is belangrijk, ook de aankleding van de marktkraam verdient aandacht. Met onze hulp krijgt jouw marktkraam een professionele en sfeervolle uitstraling. Samen met de heerlijke stroopwafelgeur zorgt het ervoor dat niemand jouw kraam nog overslaat.

Kortom: bij ons vind je alles wat je nodig hebt om succesvol aan de slag te gaan als stroopwafelbakker.

Inmiddels zijn meer dan 60 marktkooplieden overtuigd van de kwaliteit, persoonlijke benadering en service die wij leveren. Zelf ook stroopwafelbakker worden? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en meer informatie.